Android için En İyi Ücretsiz Oyunlar

Burada Android için en iyi ücretsiz oyunların bir derlemesi bulunuyor. Hiç para harcamadan bu basit, bağımlılık yaratan oyunlarla eğlenin.

Google Play’de ki binlerce ücretsiz oyunların arasından size en çok indirilenleri ulaştırıyoruz. Bu Android oyunlar derlemesi en çok indirilenlerden oluşmaktadır. Özellikle de ne seçtiğini iyi bilen çocuklar ve gençler tarafından!

  1. Konuşan Kedi Tom Ücretsiz

    Konuşan Kedi Tom Ücretsiz

    My Talking Tom, çocukların konuşan bir kedi olan Tom’un bakımını üstlendiği, şu sıralar çokça indirilen başka bir oyun. Komik konuşan kedinin olduğu ünlü oyunun devamıdır, yapmanız gereken onu büyütmek ve sağlık olduğuna emin olmak. Fiyat: Ücretsiz.

  2. Trivia Crack

    Trivia Crack

    Trivia Crack Bu alanlar sanat, bilim, spor, eğlence, coğrafya ve tarih gibi alanlarda bilgi birikiminizi test etmeye yönelik eğlenceli bir oyundur. Kimin en zeki olduğunu gösterin! Facebook arkadaşlarınıza veya diğer oyunculara genel kültür yarışmasında meydan okuyabilirsiniz. Fiyat: Ücretsiz.

  3. Clash of Clans

    Clash of Clans

    Clash of Clans kabilenizi zafere ulaştırmanız gereken destansı bir savaş stratejisi oyunudur. Kendi şehrinizi kurun, askerlerinizi eğitin ve binlerce çevrimiçi oyuncuya meydan okuyun! Fiyat: Ücretsiz.

  4. Boom Beach

    Boom Beach

    Boom Beach’te amacınız üssünüzü güçlendirmek ve farklı adaların plajlarında karanlık lordu tarafından esir tutulan insanları kurtarmak. Savaş gemilerinizi kullanabilir ve askerlerinizi gemilerle taşıyarak düşmanınızı yenebilir ve bu sayede puan kazanabilirsiniz. Fiyat: Ücretsiz.

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …